tractari auto iasi

Ce să faci când maşina ta trebuie tractată

Defecțiunile apărute la mașina ta sunt întotdeauna inconfortabile și îți consumă timp și, bineînțeles, nervi. Mai ales când automobilul tău te lasă tocmai când îți este lumea mai dragă, pe drum, când te grăbești să ajungi undeva. Iată ce trebuie să faci, dacă ai ajuns în această situație, și este necesar să apelezi la o firmă de tractări auto Iaşi:

Mută mașina într-un loc sigur, dacă este posibil

Mai întâi de toate, mută mașina cât mai pe marginea șoselei, pe o stradă laterală sau într-o parcare, la loc sigur, dacă este posibil, pentru a nu îngreuna traficul și a elimina riscul unui accident din spate. Dacă mașina a cedat pe autostradă cu atât mai mult este absolut necesar să o muți pe banda de urgență, pentru a nu fi un pericol pentru tine, dar și pentru ceilalți participanți la trafic.

Amplasează triunghiurile de semnalizare

Amplasează triunghiurile rutiere reflectorizante de semnalizare (pe care orice șofer ar trebui să le aibă în mașină) pentru a-i atenționa pe ceilalalți șoferi că mașina ta are o problemă și este staționată, astfel se va reduce riscul unui accident.

Apelează la o firmă de tractări auto

După ce te-ai asigurat că totul este sigur (ai pornit avariile, ai mutat mașina mai pe margine, ai montat triunghiurile etc.). Apelează la o firmă de tractări auto care să îți tracteze automobilul pe platformă până acasă sau la service, unde dorești. Noi, la Tractări Iași 24, am ajutat sute de șoferi care au ajuns în această situație. Suntem disponibili non-stop, trebuie doar să ne suni și vom interveni de îndată.

Ai rămas în pană și mașina ta trebuie tractată, în Iaşi?

Dacă ai întâmpinat una din următoarele situaţii în Iaşi şi ai nevoie de asistenţă rutieră, tractare auto: pană de motor, baterie descărcată, pană combustibil sau dacă ai nevoie de schimbare combustibil ori reparaţii la faţa locului, apelează la Tractări Iaşi 24, la numărul 0757 293 274. Oferim servicii de remorcare/tractare şi asistenţă rutieră non-stop.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now ButtonSUNĂ ACUM | 24/7 NON-STOP